KLINIKE ZA POBAČAJ
U SRBIJI

Ženska mreža “Hrabre sestre” pruža podršku i pomoć ženama iz Srbije te na ovoj stranici navodi srbijanske klinike u kojoj i žene iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine mogu obaviti pobačaj. Ako želite ići na medikamentozni pobačaj, preporučujemo Vam dolazak u Hrvatsku (Zagreb). Javite nam se za sve informacije te smještaj i ako želite pratnju: kontakt.

Ova stranica će se polako upotpunjavati i stalno ažurirati najnovijim podacima. Ako imate iskustvo pobačaja u Srbiji, molimo Vas da ga s nama podijelite. Svako iskustvo nam je dragocjeno.

U Srbiji je prekid trudnoće na zahtjev žene dozvoljen do isteka 12. tjedna (od prvog dana posljednje menstruacije). U posebnim slučajevima komisija može ženi odobriti prekid trudnoće i nakon 12. tjedna, 

U Austriji imate pravo prekinuti trudnoću na zahtjev do isteka 14. tjedna od prvog dana posljednje menstruacije. Ako želite legalno prekinuti trudnoću nakon 12. tjedna do 22. tjedna trudnoće to možete učiniti u klinikama za pobačaj u Amsterdamu

Kontaktirajte nas – sve ćemo Vam objasniti i pomoći Vam zakazati termin te pronaći smještaj, a po potrebi i pratiti Vas. Ako niste u financijskoj mogućnosti platiti pobačaj (ili let i smještaj), također nam se obratite.

Beograd

NOvi SAD